ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ





ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ
ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ
ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Την έμπρακτη αγάπη τους προς τον Άνεργο και φτωχό Συνέλληνα Ακρίτα της Θράκης έχουν κληθεί και το αποδεικνύουν καθημερινά οι Έλληνες Ακρίτες της Θράκης, προσφέροντας κάτι από το υστέρημα ή το περίσσευμά τους στο έρανο αγάπης, που διενεργούν και φέτος οι Μητροπόλεις της Θράκης μας. Μέλη των ενοριακών φιλόπτωχων ταμείων, ιερείς, μέλη των εκκλησιαστικών συμβουλίων και μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν περάσει από πόρτα σε πόρτα, ζητώντας τη συμμετοχή όλων στον έρανο.

Στα φιλάνθρωπα συναισθήματα των Ελλήνων απευθύνθηκαν οι ιερείς σε κάθε εκκλησία και ξωκλήσι καλώντας σε βοήθεια, «παρακαλούμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του, χωρίς κανένα φόβο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, γιατί γίνονται σκέψεις ότι κάπου αλλού πάνε τα χρήματα αυτά και κάτι άλλο γίνεται. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, να προσφέρουμε καθημερινά αυτή την αγάπη, είτε μέσα από οικονομικά βοηθήματα είτε από διάφορες χορηγήσεις τροφίμων, αλλά και σε συνεργασία με άλλους φορείς και συλλόγους οι οποίοι πραγματικά θέλουν μέσα από την εκκλησία να δείξουν την αγάπη τους.

Αυτό το διάστημα θα ακούσουμε πολλούς να αμφισβητούν το έργο της εκκλησίας, με την έννοια ότι «μπορώ και μόνος μου να κάνω φιλανθρωπία, μπορώ και μόνος μου να βοηθήσω, χωρίς να υπάγομαι σε κανέναν». Πρέπει να ξέρουμε ότι η φιλανθρωπία σαν όρος και έμπρακτα μάλιστα, γίνεται πράξη με τον ερχομό του Θεανθρώπου στη γη, όταν ο μεγάλος φιλάνθρωπος, έρχεται στην γη για να σώσει τον άνθρωπο, έτσι λοιπόν υπάρχει αυτή η φιλανθρωπία και στην ζωή μας, προσπαθώντας να απαλύνουμε τον πόνο, την αγωνία και κάποιες ανάγκες συνανθρώπων μας.

Επίσης στον Ιερό Ναό Αγίου Μόδεστου στα Αλώνια Σαμοθράκης η περισυλλογή ρούχων και παπουτσιών συνεχίζεται από τον πατέρα Αθανάσιο Σουλτάτο .Μάλιστα ο δραστήριος Ιερέας μαζεύει και τρόφιμα προκειμένου να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες του νησιού. Με τα παιδιά του Κατηχητικού χώρισε διάφορα ρούχα και τα έκανε πακέτα προκειμένου να τα διαθέσει σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Έτσι τα παιδιά μέσω της "εργασίας" αυτής μάθανε και την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο που υποφέρει......
Αυτοί είναι οι Ηρωικοί ιερείς της Θράκης μας!!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ
ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΙ
ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ
ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΡΟΥΧΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ.ΠΕΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ : 25410 - 22505 & 2541028305


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ : 25310 22642


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ : 2551027853 & 2551024672


ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΟΔΕΣΤΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ: 6973475847 & 2551041490


Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: