ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ

ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;;;;;;;

Ούτε στους σκληρότερους κακοποιούς δεν επιφυλάσσουν τέτοια συμπεριφορά... Άρον- άρον σήμερα Τρίτη 2/3/2010 στις 8 η ώρα το πρωί έτρεξαν να μεταγάγουν τον ηρωικό εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά ο οποίος παρέμενε έγκλειστος για ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ στην ΓΑΔΑ , στις φυλακές Ναυπλίου και ενώ η μεταγωγή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο!!!!!
Προφανώς το Υπουργείο του ΠΡΟΠΟ και όλα τα τσιράκια του που περιμένουν στη σειρά να τους πετάξει αντί για κόκαλο κανένα βαθμό και κανά Αστέρι τώρα με τις Κρίσεις έχουν γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως και "τρέχουν" τις διαδικασίες, ενώ την ίδια ώρα κρατάνε ακόμη στη ΓΑΔΑ τους αλβανούς μακελάρηδες του Βύρωνα!!!
Φοβήθηκαν την παρουσία των Ελλήνων χθες έξω απο τη ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας;;;
Φοβήθηκαν ότι οι Έλληνες που κυνηγιούνται από ένα κράτος που ψάχνει δικαιολογίες επιχειρώντας να τους παροπλίσει, στέκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου;;;
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα επί νέας ακόμη πιο σκληρής ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν είναι τίποτε άλλο απο τα προεόρτια των όσων έχουμε ακόμη να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: