Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ...




ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!







Νέα σενάρια συμφωνίας των εγκάθετων της Νέας Τάξης που εκφράζουν το ελλαδικό πολιτικό σύστημα και των γυφτοσκοπιανών περί "Μακεδονίας του Βαρδάρη"


βλέπουν εδώ και λίγες ώρες (από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου) το φώς της δημοσιότητας. Τα σενάρια αυτά κατευθύνονται στην Ελλάδα δια μέσου των επισήμων ανταποκριτών κατεστημένων ΜΜΕ, στην Ουάσινγκτον και την Νέα Υόρκη, αλλά εως και τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ των Σκοπίων.



Ομιλούν για σύγκλιση ελλαδίτικων και σκοπιανών παραγόντων κατόπιν διεθνών πιέσεων και με πρωτοβουλία του Μάθιου Νίμιτς, στην ονομασία "Μακεδονία του Βαρδάρη", τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ονομασία πληρεί τους όρους του γεωγραφικού προσδιορισμού που έχει θέσει η Ελλλάδα.




Πέραν του ότι καμιά αναφορά δεν γίνεται για την γλώσσα και την εθνότητα που αποτελούν κομβικά σημεία για λόγους που όλοι όσοι ασχολούμαστε γνωρίζουμε και την αυτονόητη ΑΡΝΗΣΗ της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας καθ΄οιονδήποτε τρόπο, η ονομασία "Μακεδονία του Βαρδάρη" δεν αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά την απόλυτη προσχώρηση στην Βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα,


έτσι όπως έχει διαμορφωθεί επί έναν σχεδόν αιώνα και που δίδει την δυνατότητα στους καπηλευτές και τους σφαιτεριστές, να συνεχίζουν δικαιωμένοι να ομιλούν για την "Αιγαιακή Μακεδονία" και την "Μακεδονία του Πιρίν", με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το πράττουν από τότε εως σήμερα. Δηλαδή ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ.


Η προσχώρηση στους όρους που χρησιμοποιεί η Βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα, πέραν της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και ως προδότες πρέπει να αντιμετωπισθούν όλοι όσοι, χωρίς να ερωτηθεί το Ελληνικό Έθνος, επιχειρήσουν τετελεσμένα, αλλά ΚΑΙ ΟΣΟΙ άμεσα ή έμμεσα συνηγορήσουν δια της απραξίας τους...


www.stoxos.gr/









1 σχόλιο:

Μπουζάνης Κων. - Bouzanis K. είπε...

Μία ενδιαφέρουσα δημοσίευση γιά ονομασίες: Μακεδονία, Βαρδάρης, Βεργίνα κλπ.
http://bouzanis.blogspot.gr/2014/11/etymologically-tests-for-lovers-of.html