ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18/7/2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ :


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!!!!

ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ,ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ

Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ

ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ !!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΗ αυτοαποκαλούμενη “Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης” έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αντικατασταθεί η ΕΠΑΘ από μια παιδαγωγική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου και να λειτουργήσουν

δίγλωσσα !!! νηπιαγωγεία στα οποία η εκπαίδευση να γίνεται σε δύο γλώσσες, στην ελληνική και στην τουρκική (και όχι στις άλλες δύο γλώσσες της μειονότητας). Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκόφωνου Τύπου, η Συμβουλευτική φέρεται να παρέδωσε στις 26 Ιουνίου στην ειδική γραμματέα κ. Δραγώνα μία αναφορά σχετικά με τα αιτήματα για τη μειονοτική εκπαίδευση, ζητώντας μεταξύ άλλων:
- Άνοιγμα μειονοτικών νηπιαγωγείων που θα εκπαιδεύουν στα τουρκικά !!!

-Δημιουργία νέων μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων
-Κλείσιμο της ΕΠΑΘ και δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος πανεπιστημιακού επιπέδου τετραετούς φοιτήσεως στο οποίο θα εκπαιδεύονται μόνο νέοι της μειονότητας που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στα μειονοτικά σχολεία
- Διορισμό στα μειονοτικά δημοτικά αποφοίτων από τουρκικά πανεπιστήμια και αύξηση του αριθμού των μετακλητών δασκάλων από την Τουρκία.
….ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Θ. ΔΡΑΓΩΝΑ ….

Σημασία έχει να ενισχυθούν οι ανοικτές, δημοκρατικές θέσεις, και εμείς, ως κράτος δικαίου, να εγγυόμαστε ισονομία και ισοπολιτεία και να διασφαλίζουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη -και βεβαίως των μειονοτήτων, όπως είπε και ο πρωθυπουργός προ ημερών στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ :

ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ
ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ
ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ
ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ !!!!!

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


Ο τοπικός τύπος τις τελευταίες μέρες ισχυρίζεται πως σε ορισμένα χωριά της Ροδόπης γράφονται στους τοίχους συνθήματα κατά των Χριστιανών Ελλήνων συμπολιτών μας.
Η Τουρκική !!!!! Μειονότητα της Δυτικής Θράκης καταδικάζει και καταγγέλλει τέτοιου είδους προβοκάτσια. Οι ενέργειες αυτές από οποιονδήποτε και αν πραγματοποιούνται, αποσκοπούν στην διατάραξη της αρμονικής συνύπαρξης των Τούρκων και Ελλήνων της περιοχής μας. Οι Τούρκοι !!!!! της Δυτικής Θράκης που βλάπτονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αδύνατον να αποδεχθούν αυτές τις προκλήσεις.
Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής !!!! Μειονότητας της Δυτικής Θράκης δηλώνει πως είναι κάθετα αντίθετη σε προκλητικές τοιχογραφίες, προκηρύξεις και άλλες συναφείς ενέργειες που στοχοποιούν τους Τούρκους !!!!και τους Έλληνες της περιοχής με απώτερο σκοπό την αποσύνθεση της ενότητας και διατάραξη της ειρηνικής συνύπαρξης των δυο αυτών σύνοικων στοιχείων.
Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής !!!! Μειονότητας της Δυτικής Θράκης ελπίζει να συλληφθούν το συντομότερο δυνατό οι δράστες που προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ του Τουρκικού !!! και του Ελληνικού στοιχείου.

ΙΣΚΕΤΣΕ ( ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ) 16/7/2010

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΙΣΚΕΤΣΕ : ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ :


Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ !!!!


ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥ

ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΣΩΣΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ

Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΔΙΚ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο

ΝΕΟΣ ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΚΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ !!!!!!!!


ΕΤΣΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ !!!!


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ο δεύτερος τη τάξει μετά τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ρετzέπ Ταγήπ Ερντογάν θα βρεθεί στην Κομοτηνή το επόμενο Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Οι συνεργάτες του Αχμέτ Σαδίκ που θέλησε να γίνει «ο Ντεκτάς της Θράκης μας »,μαzί με τους Ψευτομουφτήδες διοργανώνουν φέτος μνημόσυνο φιέστα για να τιμηθεί ο εθνικός ήρωας όπως τον αποκαλούν στην Τουρκία, ενώ η οικογένειά του απολαμβάνει προνομίων.

Το μνημόσυνο ως διαδικασία τα τελευταία χρόνια είχε υποβαθμιστεί και η προσέλευση ακραίων μειονοτικών πιστών ήταν μικρή και πολύ περιορισμένη σε σύγκριση με άλλες χρονιές ενώ φέτος υπάρχει μεγαλύτερη προβολή και υψηλότερη εκπροσώπηση από την Τουρκία.. !!!!!!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 16 το απόγευμα οι υψηλόβαθμοι προσκεκλημένοι από την Τουρκία θα έχουν συναντήσεις με ακραίους φορείς της μειονότητας. Στις 17 το απόγευμα στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ , θα γίνει η θρησκευτική τελετή, ενώ στις 7 το απόγευμα στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί μεβλήτ. Στις 20: 30 το απόγευμα η παράνομη συμβουλευτική επιτροπή Τούρκων της Δυτικής Θράκης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν των Τούρκων επισκεπτών και στις 22:30 το βράδυ θα δοθεί ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του Αχμέτ Σαδίκ και θα ακολουθήσει τελετή απονομής επάθλων Στις εκδηλώσεις παρίσταται όλη η οικογένεια η σύζυγος Ισίκ, ο γιος Λεβέντ , η κόρη Φουντά και τας νέα μέλη σύζυγοι, γαμπροί, συγγενείς και φέτος πολλοί ακραίοι Παντουρκιστές και Γκρίzοι Λύκοι

από την Τουρκία !!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ Ο ΣΑΔΙΚ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1990 ΟΤΑΝ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΦΑΝΑΤΙΖΕ ΤΟΥΣ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΕΔΩ Ο ΣΑΔΙΚ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΟ 1990 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΡΑΤΟΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΘΡΑΣΟΣ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ


Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: