ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ........

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ
ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ,
ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ
ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!





Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΝΕ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ…………

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΕΧΙΝΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΣΙΩΠΗ

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!!!!!!!!!!!


O Υπουργός Επικρατείας και Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης BULENT ARINC επισκέφθηκε την Θράκη μας όπως σας είχαμε προειδοποιήσει

Και σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ έπειτα από πρόσκληση μελών του κόμματος DEB του Α.ΣΑΔΙΚ και του Νέου Δράμαλη.

Έτσι ο μογγολότουρκος καλεσμένος μαzί με αντιπροσωπεία της Τουρκικής Βουλής κατέφθασε στην Θράκη και αντίκρισε μέσα από τα έκπληκτα μάτια του υποδοχή θερμότερη από αυτήν που είχε ήδη σχεδιάσει η Άγκυρα.


Οι ψευτομουφτήδες καθώς επίσης και οι πράκτορες της ΜΙΤ στην Θράκη κάτω από το παθητικό βλέμμα της Ελληνικής πολιτείας και την αδιαφορία των Αρμοδίων Αρχών διοργάνωσαν την Φιέστα θέλοντας να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα

Προς πάσα κατεύθυνση !!!!!!!!!!

Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στην Κομοτηνή ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της τουρκικής κυβέρνησης και ξεκίνησε τις επισκέψεις του από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε μία συνάντηση αστραπή συζήτησε για λίγο με την γενική γραμματέα Θεοδώρα Κόκλα, ενώ και οι δύο απέφυγαν τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.





Στη μία ώρα που μεσολάβησε μέχρι την έναρξη της τελετής στο τάφο του Αχμέτ Σαδίκ, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης ξεκουράστηκε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε υποδοχή που του επιφύλαξε ο Νέος Δράμαλης Πασάς και επισκέφτηκε την παράνομη «Ψευτοένωση» ενώ είχε επαφές με ψευτομουφτήδες και άλλους παράγοντες . Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε το μνημόσυνο που οργανώθηκε στην Κομοτηνή από τη λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης» και το DEB, το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδίκ και το οποίο γίνεται προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα εξέλεξε νέο πρόεδρο και νέα ηγετική ομάδα. Ο Λεβέντ Σαδίκ γιος του εκλιπόντα ανέλαβε την υποδοχή των επισήμων, ενώ το γενικό πρόσταγμα στην τελετή είχε ο αντιπρόεδρος του DEB και αρθρογράφος της εφημερίδας Gundem, Gazetesi Οzάν Αχμέτογλου.








Άσπρα στεφάνια από κόμματα της Τουρκίας, δήμους της Ξάνθης και της Ροδόπης, καταργημένους συλλόγους και τουρκικές τράπεζες, πλαισίωναν τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ, ενώ φωτογραφία του βρισκόταν πίσω από το βήμα της ομιλίας. Με προσευχή από τον μουφτή Αδριανούπολης Ομέρ Ομέρ Ταστζιόγλου ξεκίνησε η τελετή και ακολούθησε η ανάγνωση των χαιρετισμών από τον Οzάν Αχμέτογλου. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Χασάν Γκογούς, εκπρόσωποι κομμάτων της Τουρκίας, βρήκαν χρόνο, ανάμεσα στις πολλές τους υποχρεώσεις, για να στείλουν χαιρετισμό για το μνημόσυνο αυτό, όπου η Τουρκία δίνει εξαιρετική βαρύτητα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Θράκη είναι ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας. !!!!!!!!!!!!!!

Εκφράζοντας την χαρά του για την πρώτη του παρουσία σε μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ, ξεκίνησε την ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας και αναπληρωτής πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον εκλιπόντα …«πρωτοπόρο της υπόθεσης του Τουρκισμού στη Δυτική Θράκη» !!!!!!!!!!

και είπε ότι ο αγώνας του έχει εκτιμηθεί και θα συνεχιστεί. !!!!!!!!!!!

Στη συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε, «ζούμε σε αυτή τη γη για αιώνες, με την ταυτότητα, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις». Ο Τούρκος αξιωματούχος τόνισε ακόμη ότι η χώρα του δεν δέχεται ότι «το θέμα των βακουφίων, ο μουφτής και πλήθος άλλων προβλημάτων, δεν υφίστανται...», όπως και ζητήματα εκπαίδευσης και πολιτισμού.

Μικρότερη σε χρόνο ήταν και η ομιλία του βοηθού του προέδρου του κόμματος MHP Γκρίzων Λύκων Μετίν Τσομπάνογλου, !!!!!!!!! ο οποίος αναφερόμενος στον Αχμέτ Σαδίκ, μίλησε για τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του για την επίλυση των προβλημάτων των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης. Ανάλογου περιεχομένου και η ομιλία του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος CHP, Τουργκούτ Ντιμπέκ, που χαρακτήρισε ως «ήρωα» τον Αχμέτ Σαδίκ, γιατί έδωσε τη ζωή του για τους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Ο αγώνας του είναι οδηγός για τους συμπατριώτες του και πιστεύω ότι τους καθοδηγεί», κατέληξε ο κ. Ντιμπέκ προσπαθώντας να ανεβάσει το κλίμα.!!!!!!!!



Την ίδια στιγμή στην Τουρκία ο Πρόεδρος των Ψευτοενώσεων των εκεί

Απελαθέντων για εσχάτη προδοσία ( ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ) μουσουλμάνων

και του κόμματος του Α. Σαδίκ το DEB Ο ΦΕΡΟΥΧ ΟΖΚΑΝ συναντιόταν

με τον πρόεδρο του ΜΗΡ των Γκρίzων Λύκων

Ντεβλέτ Μπαχτσελί και του παραπονιόταν για ακόμη μια φορά γιατί

Ακόμα δεν έκανε επέμβαση η Τουρκία στην Θράκη μας αφού κάθε μέρα

Όπως δήλωνε το Ελληνικό κράτος καταπιέzει τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !!!!!



O Υπουργός Επικρατείας και Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης BULENT ARINC μαzί με την αντιπροσωπεία της Τουρκικής Βουλής οργώσανε κυριολεκτικά

Την Θράκη και εκτός από την τελετή του μνημόσυνου στον τάφο του Α.Σαδίκ

Επισκέφθηκαν τον Νέο Δράμαλη – τις δύο Ψευτοενώσεις – πήγαν στα γραφεία

Των δύο ανθελλήνων Ψευτομουφτήδων – συναντήθηκαν με καποδιστριακούς μουσουλμάνους Δημάρχους και Αντιδημάρχους και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης

Καθώς επίσης και με ακραία στοιχεία της μειονότητας στην Θράκη μας.



Για τη συνέχιση της μνήμης και του έργου του Αχμέτ Σαδίκ προσευχήθηκαν στο Εσκί τζαμί, ο βουλευτής Αδριανούπολης από το κόμμα AKP Νετσντέτ Μπουντάκ, ο βοηθός του προέδρου του κόμματος των Γκρίzων Λύκων MHP Μετίν Τσομπάνογλου, αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος CHP Τουργκούτ Ντιμπέκ, δήμαρχος Οσμάνγκαζί Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ, ο Νέος Δράμαλης Πασάς , οι υποπρόξενοι Μουσταφά Ντουντάρ και Φατίχ Ακαρτζα, διοικητικός ακόλουθος του προξενείου Μουράτ Σενγκίζ, ο μουφτής Αδριανούπολης Ομέρ Ταστιόγλου, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης Ευρώπης» ο γνωστός στο Πανελλήνιο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο πρόεδρος συλλόγων «Τούρκων Δυτικής Θράκης» παραρτήματος Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος συλλόγων «Τούρκων Δυτικής Θράκης» παραρτήματος Σμύρνης Σαμπρί Μουτλού, ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής «Τούρκων Δυτικής Θράκης» και ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B Μουσταφά Αλί Τσαβούς και μέλη της διοικούσας, και ανάμεσά τους οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζή, εκπρόσωπος της Ισλαμικής Διάσκεψης, ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού Χαλίτ Ερέν, ο γενικός γραμματέας συλλόγων «Τούρκων Δυτικής Θράκης» Σινάν Τουρκμέν, εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης, ο διευθυντής της τράπεζας Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή Νεσιμί Οζάι, ο δήμαρχος Αρριανών Ροδόπης Μεμέτ Χαλή ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Αλή Αλή, οι κοινοτάρχες Κέχρου και Οργάνης Ροδόπης κ.λ.π.



















Την μεγαλύτερη υποδοχή αντίκρισαν στο χωριό προπύργιο του Νέου Δράμαλη

Και του Ψευτομουφτή Α.Μετέ τον Εχίνο Ξάνθης .

Εκεί αφού τους στρώσανε χαλί πολλών μέτρων κάτι που δεν κάνανε όταν

Το επισκέφθηκε το χωρίο η Ν.Μπακογίαννη – ο Κ.Καραμανλής και πολλοί

Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ διαχρονικά !!!!!!!!!!


Εκεί επικοινωνώντας με τον κόσμο σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο, υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν δίστασε να πει από μικροφώνου στην ελληνική επικράτεια διαβεβαιώνοντας τους συγκεντρωμένους: «η Τουρκία είναι δίπλα σας και μη φοβάστε».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΩΣΤΕ

ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΙΑ …..ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!



ΠΡΩΤΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ

ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ …………………………




























ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ….


ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ……..



ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ !!!



ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ








O.E.N. TO ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: