ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ



ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ
ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ !!!!!!!!!!!











O σκλάβος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με την ευκαιρία της ετήσιας πανηγύρεως του χωριού του, επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, βρέθηκε από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου 2010 στην σκλαβωμένη

Από τους βάρβαρους

Μογγολότουρκους νήσο Ίμβρο.


Τον σκλάβο Πατριάρχη μας συνόδευσαν στην Ίμβρο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος, μετά του Αρχιδιακόνου του κ.Παντελεήμονος, ο Μέγας Ιεροκήρυξ Αρχιμανδρίτης κ.Βησσαρίων, ο Άρχων Υμνωδός κ. Γεώργιος Σαρρής και πολλοί Ίμβριοι .



Ντόπιοι και απόδημοι, υποδέχθηκαν με άνθη και ενθουσιασμό τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας και την συνοδεία του και όλοι μαzί πήγαν στον Ελληνορθόδοξο Ναό του νησιού, άναψαν κερί και έψαλαν συγκινημένοι,

το ΤΙ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ

ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ !!



Όλοι οι Ίμβριοι κάθε χρόνο παρίστανται

στην ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ που

Διοργανώνεται από απόδημους Ίμβριους ανά τον κόσμο στο ΝΗΣΙ για να γιορτάσουν την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ αλλά και να πατήσουν ξανά στα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ,δίνοντας λίγη χαρά και κουράγιο στους

Ελάχιστους ηλικιωμένους εναπομείναντες που παραμένουν

ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ.



Έπειτα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Ως καλεσμένος των πολιτιστικών συλλόγων :

“Προστασίας του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού της Ίμβρου” και τον Σύλλογο “Προστασίας, Αλληλεγγύης και Βιωσίμου Αναπτύξεως Ίμβρος”.


Παρέστει σε εκδήλωση παρουσίασεως βιβλίου για την Ίμβρο , όπου καλεσμένοι ήταν οι : ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος, οι Μητροπολίτες Ίμβρου και Τενέδου κ.κ. Κύριλλος και Μύρων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κ. Βασίλης Μπορνόβας, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη κ. Χαρά Σκολαρίκου, ο Νομάρχης Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο Άρχων Ορφανοτρόφος κ.Νικόλαος Μάνος, χορηγός της έκδοσης του βιβλίου "Ίμβρος".
και ο Ερόλ Σαϊγκί συνταξιούχος Μογγολότουρκος εκπαιδευτικός που υπηρέτησε για

Πολλά έτη στα σκλαβωμένα σχολεία της Ίμβρου.


Αυτός λοιπόν ο Μογγολότουρκος

που αναγκαστικά τον

κάλεσαν αφού το ΝΗΣΙ τελεί υπό Τουρκική κατοχή, ανεβαίνοντας στο βήμα και παίρνοντας Τον λόγο


αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σχολεία που έκλεισαν αναγκαστικά !!!!!!!! από τις τουρκικές αρχές το 1964 και τα οποία σήμερα, τα περισσότερα είναι ερειπωμένα και ορισμένα έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχεία.


Απευθυνόμενος με πολύ Θράσος στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη είπε ότι τα σχολεία αυτά πρέπει : «να τα αποκτήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε όπως και οι άλλοι, διότι γνωρίζω τον πλούτο που διαθέτετε από το αξίωμά σας και λόγω του ότι είστε τόσο φημισμένος». !!!!!!!!!!!!








Αμέσως ο Έλληνας Οικουμενικός Πατριάρχης χωρίς να δειλιάσει αν και σκλαβωμένος απάντησε με Θάρρος στον Μογγολότουρκο σκύλο λέγοντας :



«Θέλω να τελειώσω με μία απάντηση οφειλομένη στον τελευταίο ομιλητή, ο οποίος μας είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι έπρεπε να αγοράσουμε εμείς, τα δικά μας τα κτίρια, τα σχολεία, να μην αφήσουμε να γίνουν εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά να τα αγοράζαμε εμείς που τα κτίσαμε με τον ιδρώτα μας και από το υστέρημά μας και με κόπο και με ελπίδες και προοπτικές και συνέχισε …….

«Εάν σήμερα γίνονται ξενοδοχεία και εστιατόρια αυτά τα κτίρια αυτό να το ρωτήσει σε άλλους και όχι σε εμάς, γιατί γίνονται. Εάν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν όλως αδίκως εναντίον του διεθνούς δικαίου την δεκαετία του ’60, δεν θα έφευγαν οι Ίμβριοι από εδώ, δεν θα άδειαζαν τα σχολεία μας, δεν θα χάναμε τα κτήματά μας, δεν θα σκοτώνονταν εννέα - δέκα Ίμβριοι, δεν θα εδολοφονούντο δηλαδή, και ούτω καθεξής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη δήλωση του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με την φυγή των μειονοτήτων.
«Εάν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πρόσφατα διερωτήθη γιατί επιτρέψαμε να φύγουν οι μειονοτικοί, οι Ρωμιοί και κυρίως οι Ρωμιοί, αλλά και άλλοι μειονοτικοί και ότι ομολόγησε δημοσία ο πρωθυπουργός της χώρας ότι έχασε η Τουρκία με αυτό που έγινε και τους εξηνάγκασε να φύγουν, αυτό ήταν μια γενναία ομολογία του κυβερνήτου της Τουρκίας, την οποία θα πρέπει να ενστερνιστούν, να εγκολπωθούν και όλοι οι άλλοι οι οποίοι διερωτώνται τώρα γιατί γίνονται τα σχολεία μας εστιατόρια και ξενοδοχεία. Λυπούμαι πολύ που κατακλείεται αυτή η ωραία βραδιά με αυτή την αγανακτισμένη απάντησή μου».




.


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ

ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΤΙΕΣ ΧΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Κ.Α.Υ.Υ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!!!!


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ .....ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΕΙ !!!!!!!!!


ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ

ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ .

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ

ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ , ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ

ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ

ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!!!!!!!


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

ΓΕΜΑΤΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ

ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

ΠΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!!!!!!!


ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ

ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ

ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΒΕΡΚΟ !!!!



ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ



Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: