ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ






ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΩΡΟΥΣ ΚΑΙ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΟΥΣΕ ΚΡΥΟ

ΙΔΡΩΤΑ ΤΟYΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ:

www.defencenet.gr



ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ :

…..Ενώπιον ενός «εφιάλτη» από αυτούς που δεν αντιμετωπίζονται συχνά βρίσκονται τα τουρκικά Γενικά Επιτελεία, καθώς όπως αναφέρουν απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, πριν από λίγες εβδομάδας εκλάπησαν από την έδρα της τουρκικής 1ης Στρατιάς που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, δύο από τους κεντρικούς server, οι οποίοι περιείχαν το σύνολο του διακλαδικού στρατηγικού σχεδιασμού για την άμυνα της Κωνσταντινούπολης, των Στενών, αλλά και για πιθανές επιχειρήσεις ... στον Έβρο και την Δυτική Θράκη!!!!!!


Η απώλεια των δύο κεντρικών υπολογιστών έχει ξεσηκώσει θύελλα στο εσωτερικό του Τουρκικού Γ.Ε.Σ. και ήδη ετοιμάζονται οι αποκεφαλισμοί ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ !!!!!!!!!!

Σημειώνεται ότι η 1η Στρατιά είναι ο πλέον σύγχρονος και ετοιμοπόλεμος σχηματισμός του Τουρκικού Στρατού, αφού θα αναλάβει το βάρος της υπεράσπισης της «καρδιάς» της Τουρκίας σε περίπτωση επιθετικής κίνησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ προς τα ανατολικά ή και το αντίθετο.


Αλλά οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Η 1η Στρατιά ήταν το κέντρο της επιχείρησης «Βαριοπούλα» και οι επιτελείς της είχαν καταστρώσει το σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα και κατοχής του βόρειου Έβρου. Εδρεύει στο προάστειο SELIMIYE της Κωνσταντινούπολης και ανήκουν σε αυτήν οργανικών συνολικά Tρία Σώματα Στρατού.


Το 2ο Σώμα Στρατού με έδρα την πόλη GELIBOLU το 3o Σώμα Στρατού με έδρα το προάστειο SISLI της Κωνστνατινούπολης και το 5ο Σώμα Στρατού με έδρα την πόλη CORLU. Πρόκειται για μία υπόθεση που σίγουρα θα έχει «ουρά» και δεν αποκλείεται η κλοπή να σχετίζεται με την «Βαριοπούλα» και την γενικότερη σφοδρή σύγκρουση κεμαλιστών και ισλαμιστών...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ

ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ !!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕΑ

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: