ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

KYΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012





Το πρωί της Παρασκευής 9/3/2012 βρέθηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λάκης ( Μιχαήλ ) Στυλιανίδης, ο Νέος ΜογγολόΤουρκος Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς. Στη συzήτηση που έγινε ο Πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτίριο του Δημαρχείου και τον παραδοσιακό οικισμό. Συzήτησε με ο Δήμαρχο Ξάνθης για την ιστορία του κτιρίου και της πόλης, έδειξε πολύ καλός γνώστης της ιστορίας του καπνού στην πόλη και ρώτησε για τις αδελφοποιήσεις του Δήμου με τον Δήμο Μπεσίκτας της Τουρκίας.

Η συzήτηση περιστράφηκε στα ποδοσφαιρικά καθώς ο Δήμος Ξάνθης είναι αδελφοποιημένος με το Δήμο Μπεσικτάς, απ΄όπου κατάγεται ο πρέσβης, ο οποίος είναι οπαδός της ομώνυμης ομάδας. Ο Δήμαρχος Ξάνθης ήταν ενημερωμένος για τον αγώνα της ΜογγολοΤουρκικής ομάδας μια και γνώστης της ΜογγολοΤουρκικής Γλώσσας , το προηγούμενο βράδυ και στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ ο ΜογγολόΤουρκος Πρέσβης αναφέρθηκε και στην τοπική Skoda Ξάνθη. Αμφότεροι δήλωσαν στεναχωρημένοι από τις ομάδες που υποστηρίzουν.

Στα ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ο ΜογγολόΤουρκος Πρέσβης σημείωσε ότι η διευκόλυνση των διαδικασιών ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΖΑ ,

θα ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ το τουριστικό ρεύμα από την γειτονική χώρα καθώς υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την Ελλάδα που θεωρείται παρθένα, τουριστικά, περιοχή. Ιδιαίτερα για την Ξάνθη, σημείωσε ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στην Τουρκία και αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό. Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι υπάρχει μεγάλη εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, εμπορικό ισοzύγιο 4 δις Ευρώ , το οποίο είναι θετικό κατά 1 δις ευρώ, υπέρ της Ελλάδας.

«ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ και φέρνουν όφελος στους δύο λαούς και ας αφήσουμε πίσω τα παλιά. Η αυτοδιοίκηση κάνε ένα βήμα παραπέρα από τις κυβερνήσεις καθώς οι αδεφλοποιήσεις και οι πολιτιστικές ανταλλαγές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης που μπορούν να προχωρήσουν σε οικονομικό επίπεδο» είπε ο Δήμαρχος Ξάνθης

Λάκης ( Μιχαήλ ) Στυλιανίδης, με τον ΜογγολόΤουρκο Πρέσβη να σημειώνει ότι προσυπογράφει αυτή την άποψη.

Ο Κερίμ Ουράς, που νωρίτερα είχε βρεθεί στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων και το Διευθυντή πρέσβη Αλέξη Αλεξανδρή, συνοδευτόταν από τον απερχόμενο Νέο Δράμαλη Πασά και τον Νέο αντικασταστάτη του Ιλχάν Σενέρ, τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Ξάνθης Τσ.Μάντατzη , εκπροσώπους των Τουρκόφωνων ΜΜΕ στην Θράκη και πλήθος πρακτόρων της ΜΙΤ στην περιοχή. Μετά το Δήμο της Ξάνθης, η αποστολή της ΜογγολοΤουρκικής Πρεσβείας επισκέφθηκε το Δήμο Μύκης και τον Δήμαρχο Τzουκάλ καθώς και την έδρα του ΨευτοΜουφτή Ξάνθη Αχμέτ Μετέ στην οδό Στογιαννίδου στην κεντρική πλατεία του Ρολογιού.!!!! Αυτά ως είδηση ...... Το Θέμα δεν τελείωσε όπως για κάποια Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ απλά για εμάς τους Ελληνόψυχους Ακρίτες της Θράκης τώρα αρχίzει ......






ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΙΣΚΕΤΣΕ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΠΩΝΎΜΙΟ

ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΞΑΝΘΗ ΧΩΡΙΣ

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο ΛΑΚΗΣ ..... ( ΜΙΧΑΗΛ ) ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!!!







EΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ

ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ

ΚΑΤΕΥΘΎΝΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ




ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ


Οργάνωση Ελληνόψυxων Νέων

Το Γεράκι τηs Θράκηs






Δεν υπάρχουν σχόλια: