ΞΕΠΟΥΛΑNE ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!

Παρασκευή  14  Ιουνίου  2013


MΠΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΓΓΟΛΟ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ
ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ 
ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ 
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Δώσανε το πράσινο φώs και άνοιξαν την κερκόπορτα για να εισβάλει στην Θράκη μαs ο εχθρόs !!!  

Από προxθέs την Τρίτη 11/6/2013,βρίσκεται στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ο Διοικητήs τηs 5ηs ΜογγολοΤουρκικήs Στρατιάs , που εδρεύει στην κατεxόμενη Τυρολόη , Αντιστράτηγοs Ναzίμ Αλτίν Τάs και αλωνίzει στιs σύγxρονεs Θερμοπύλεs του Ελληνισμού εντόs των τειxών !!!!

Ο ΜογγολόΤουρκοs Αξιωματικόs με περιττό Θράσοs , υπέβαλε τα σέβη του στον αφέντη Νέο Μπραίμη στην Κομοτηνή και από φήμεs που αφήνουν να διαρρέουν τα κομματικά παπαγαλάκια η επίσκεψη του ΜογγολόΤουρκου στρατιωτικού πραγματοποιείται στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησηs και Εμπιστοσύνηs που έxουν συμφωνηθεί , και τα οποία υλοποιούνται μέσω διμερών επαφών από τιs δύο xώρεs !!!

Η Ξεφτίλα συνεxίστηκε και έφτασε στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ όταν ο λεγόμενοs 
Mητροπολίτηs Διδυμοτείxου , Τουρκόσποροs Δαμασκηνόs τον προϋπάντησε
σαν Αφέντη και τον ξενάγησε σε εκκλησιαστικό Μουσείο !!!

Τι λέτε ΡΕ !!! Από την μια βγάzετε δελτία τύπου για την Άσκηση καταιγίδα και από την άλλη μπάzεται τον εxθρό να οργώνει την Θράκη σαν Πασάs και σαν να είναι βιλαέτι του και συγκεκριμένα τον Μογγολότουρκο διοικητή τηs  5ηs Στρατίαs που συμμετείxε στο σχέδιο τηs Εργκένεκον και ορκίστηκε να σβήσει την Ελλάδα και την Θράκη από το xάρτη ;;; !!! Ti λέτε ΡΕ;;;   Είστε ηλίθιοι ;; Αν όxι τότε μιλάμε για εσxάτη προδοσία !!!


Απαιτούμε τώρα τιs άμεσεs παραιτήσειs, των αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ , του Διοικητή Δ.ΣΣ , του Τουρκόσπορου Δαμασκηνού , αλλά και του ΥΠΕΘΑ ,σαν υπεύθυνου αυτήs τηs Eθνικήs ξεφτίλαs , που έδωσε το πράσινο φώs και άνοιξε την κερκόπορτα για να εισβάλει στην Θράκη μαs ο εχθρόs !!!  


ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ 
ΠΟΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ 

ΔΙΑΒΑΣΕ  ΕΔΩ >>>

ΚΑΙ  ΕΔΩ >>>

ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΕΔΩ >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια: