ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Κυριακή τηs Σταυροπροσκηνήσεωs  23  Mαρτίου 2014
Σήμερα  τρίτη Κυριακή των Νηστειών ονομάζεται , Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης. Μετά από τη μεγάλη Δοξολογία στον όρθρο, ο Σταυρός μεταφέρεται σε μια σεμνή πομπή στο κέντρο του ναού και παραμένει εκεί όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, οπότε στο τέλος κάθε ακολουθίας γίνεται προσκύνηση του Σταυρού.

Βρισκόμαστε στη μέση της Μεγάλης Σαρακοστής. Η πατρίδα μας βρίσκεται στην χειρότερη θέση της  όσο ποτέ , όπως την έχουνε καταντήσει οι προδοτικές κυβερνήσεις των ξενόδουλων και τρισάθλιων ξεπουλημένων  πολιτικάντηδων και όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από βοήθεια και ενθάρρυνση. 

Τραβήξαμε μέχρι στιγμή σαν έθνος μια μαρτυρική πορεία όπως είχε  τραβήξει και ο ύψιστος  μεχρι τον μαρτυρικό Γολγοθά. 

Ήδη 7500 συνέλληνες αυτοκτόνησαν από την ανέχεια την έλλειψη θάρρους και αισιοδιοξίας, την απελπισία.  Εκατομύρια συνελλήνων βρίσκονται εγκλωβισμένοι και τραβάνε τα δικά τους μαρτύρια μέσα στις κατεκτημένες από τους Βαρβάρους Ελληνικές σκλαβωμένες πατρίδες.

Γι' αυτό υψώνεται ο τίμιος και ζωοποιός Σταυρός, για αναψυχή και υποστήριξή μας. Μας θυμίζει τα πάθη του Κυρίου και μας ενθαρύνει.


Ο Τίμιος και ζωοποιός Σταυρός   γλυκαίνει την πίκρα που νοιώθουμε από τη νηστεία και την πορεία που μας οδήγησαν με εντολή των μισάνθρωπων εβραιοσιωνιστών και θεοκτόνων ανθελλήνων , τα πολιτικά τσιράκια τους  και μας ενισχύει στη πορεία μας για την Χρυσή Αυγή και την ανάσταση του Ελληνισμού.


Η πρώτη ημέρα κυκλοφορίαs του "ΣΤΟΧΟΥ" είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα όλων των Ελλήνων βρίσκεται στα περίπτερα ΟΛΗΣ τηs εωs τώρα απελευθερωμένηs Ελλάδοs (και τηs Κύπρου συμπεριλαμβανομένηs) για όλη την εβδομάδα. 
Δεν πρέπει να υπάρxει ούτε ένα σημείο διάθεσηs τύπου,  
που να μην έxει τον "ΣΤΟΧΟ". 

Στην Κύπρο μαs η διάθεση γίνεται από 
ΟΛΑ τα σημεία διάθεσηs Ελλαδικού τύπου. 

Η ανάρτηση τηs εφημερίδαs  
είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε 
εμφανέs σημείο  κατά την
   κυκλοφορία τηs. 

Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε  
στο  e-mail :  stoxos@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: